Pijnlijke beelden: Jim Bakkum schiet tekort tijdens live-optreden met Edsilia Rombley

Pijnlijke beelden: Jim Bakkum schiet tekort tijdens live-optreden met Edsilia Rombley

Zondag 17 december 2023 om 17:48

Vrijdagavond waren Jim Bakkum en Edsilia Rombley te gast bij Khalid en Sophie om het kerstconcert 'Santa Claus is Coming To Town' te promoten. Ze zongen samen het gelijknamige nummer, maar voor Jim verliep dit niet helemaal vlekkeloos.

Tekst gaat verder onder de video.

Pijnlijke beelden: <em>Jim Bakkum</em> schiet tekort tijdens live-optreden met <em>Edsilia Rombley</em> Vrijdagavond waren Jim Bakkum en Edsilia Rombley te gast bij Khalid en Sophie om het kerstconcert 'Santa Claus is Coming To Town' te promoten. Ze zongen samen het gelijknamige nummer, maar voor Jim verliep dit niet helemaal vlekkeloos. Tekst gaat verder onder de video. OptredenOp zijn Instagram Stories deelt hij het optreden in de talkshow, en gelukkig kan hij er zelf om lachen: "hahahha moet hier zo om lachen. Je hoort me zoeken!", schrijft hij bij de video. De zanger vond het in ieder geval 'een feesie om te doen'. Ook al moest hij naar eigen zeggen zich een 'weg banen door de toonsoort' van zijn duet partner Edsilia. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ontroerende video: Jim Bakkum na drie weken Bali weer herenigd met dochtertje Bekijk deze video » Hilarisch: Jim Bakkum als Tarzan laat volgers dubbel liggen van het lachen Bekijk deze video »
TV :

Optreden
Op zijn Instagram Stories deelt hij het optreden in de talkshow, en gelukkig kan hij er zelf om lachen: "hahahha moet hier zo om lachen. Je hoort me zoeken!", schrijft hij bij de video. De zanger vond het in ieder geval 'een feesie om te doen'. Ook al moest hij naar eigen zeggen zich een 'weg banen door de toonsoort' van zijn duet partner Edsilia.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's