De wereld in Ter Apel vanaf 10 januari te zien op NPO 2: bekijk eerste heftige beelden

De wereld in Ter Apel vanaf 10 januari te zien op NPO 2: bekijk eerste heftige beelden

Maandag 18 december 2023 om 14:38

Binnenkort kun je op NPO 2 kijken naar de documentaireserie De wereld in Ter Apel. Deze serie laat zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt in het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel. Het Kabinet is afgelopen jaar gevallen vanwege het asielbeleid en nu krijgen we een inkijkje in het epicentrum van de asielcrisis. Documentairemakers Hans Hermans en Martin Maat kregen een jaar lang exclusieve toegang tot deze wereld, die normaal de deuren gesloten houdt.

Bekijk de eerste beelden van De wereld in Ter Apel hieronder.

De wereld in Ter Apel is vanaf woensdag 10 januari wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De wereld in Ter Apel terugkijken via Gids.tv.

<em>De wereld in Ter Apel</em> vanaf 10 januari te zien op NPO 2: bekijk eerste heftige beelden Binnenkort kun je op NPO 2 kijken naar de documentaireserie De wereld in Ter Apel. Deze serie laat zien wat er allemaal achter de schermen gebeurt in het aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel. Het Kabinet is afgelopen jaar gevallen vanwege het asielbeleid en nu krijgen we een inkijkje in het epicentrum van de asielcrisis. Documentairemakers Hans Hermans en Martin Maat kregen een jaar lang exclusieve toegang tot deze wereld, die normaal de deuren gesloten houdt. Bekijk de eerste beelden van De wereld in Ter Apel hieronder. De wereld in Ter Apel is vanaf woensdag 10 januari wekelijks om 22.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De wereld in Ter Apel terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) Bekijk deze video » Chaos in Ter Apel: 'Den Haag, neem de spreidingswet aan!' (video) Bekijk deze video » Ontdek: dit is waarom Dilan Yesilgöz wegliep tijdens het interview met Merel Ek Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's