Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video)

Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video)

Donderdag 14 december 2023 om 16:52

Burgemeester Ter Apel in tranen na motie <em>Yesilgöz</em>: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) De motie van VVD-leider Yesilgöz om de behandeling van de spreidingswet uit te stellen, komt hard aan bij burgemeester Jaap Velema van Westerwolde: 'Het maakt mij vertrietig en wanhopig,' zegt een zichtbaar aangelagen burgemeester voor de camera van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dodelijk ongeluk in Ugchelen: 16-jarige fietser overleden na aanrijding met vrachtwagen Bekijk deze video » Hart van Nederland: man uit Kampen (46) doodgestoken, verdachte aangehouden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video) Bekijk deze video »
TV :

De motie van VVD-leider Yesilgöz om de behandeling van de spreidingswet uit te stellen, komt hard aan bij burgemeester Jaap Velema van Westerwolde: 'Het maakt mij vertrietig en wanhopig,' zegt een zichtbaar aangelagen burgemeester voor de camera van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's