Chaos in Ter Apel: 'Den Haag, neem de spreidingswet aan!' (video)

Chaos in Ter Apel: 'Den Haag, neem de spreidingswet aan!' (video)

Donderdag 14 december 2023 om 21:41

Chaos in Ter Apel: 'Den Haag, neem de <em>spreidingswet</em> aan!' (video) De oproep van de VVD om de spreidingswet te parkeren, heeft voor geschokte reacties gezorgd in Ter Apel. De emotionele burgemeester liet al weten zich 'wanhopig' te voelen. Woensdag diende VVD-partijleider Dilan Yezilgöz deze motie in. Dit terwijl het asielzoekerscentrum in Ter Apel uitpuilt en er acuut in de rest van het land vierduizend opvangplekken nodig zijn. 'Den Haag, neem de spreidingswet aan,' is de oproep van onder andere de burgemeester van Epe. 'Dan kunnen we Ter Apel helpen.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man uit Kampen (46) doodgestoken, verdachte aangehouden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: schipper veroordeeld tot taakstraf na fatale giekbreuk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De oproep van de VVD om de spreidingswet te parkeren, heeft voor geschokte reacties gezorgd in Ter Apel. De emotionele burgemeester liet al weten zich 'wanhopig' te voelen. Woensdag diende VVD-partijleider Dilan Yezilgöz deze motie in. Dit terwijl het asielzoekerscentrum in Ter Apel uitpuilt en er acuut in de rest van het land vierduizend opvangplekken nodig zijn. 'Den Haag, neem de spreidingswet aan,' is de oproep van onder andere de burgemeester van Epe. 'Dan kunnen we Ter Apel helpen.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's