3FM Serious Request: Wijnand geraakt door heftig verhaal over zijn opa met ALS (video)

3FM Serious Request: Wijnand geraakt door heftig verhaal over zijn opa met ALS (video)

Maandag 18 december 2023 om 17:10

Volg alles rondom Serious Request via Gids.tv.

Op de Grote Markt in Nijmegen is zondagavond de deur in het slot gevallen achter van het Glazen Huis. NPO 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zitten de komende week opgesloten, waar ze met de actie Serious Request geld inzamelen voor de Stichting ALS.

Opa
De opa van Wijnand is in 1996 overleden aan de ziekte en daarom belt hij de hele week dagelijks met zijn oma om dit verhaal te delen met de luisteraars van 3FM. Het leverde al op de eerste dag emotionele momenten op.

Serious Request 2023 is van zondag 17 tot en met zondag 24 december te zien, je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request._

:[article:videos](ids:"525659,525342" title:"")

<em>3FM Serious Request</em>: Wijnand geraakt door heftig verhaal over zijn opa met ALS (video) Volg alles rondom Serious Request via Gids.tv. Op de Grote Markt in Nijmegen is zondagavond de deur in het slot gevallen achter van het Glazen Huis. NPO 3FM-dj's Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman zitten de komende week opgesloten, waar ze met de actie Serious Request geld inzamelen voor de Stichting ALS. OpaDe opa van Wijnand is in 1996 overleden aan de ziekte en daarom belt hij de hele week dagelijks met zijn oma om dit verhaal te delen met de luisteraars van 3FM. Het leverde al op de eerste dag emotionele momenten op. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NPO 3FM | We want more (@npo3fm) Serious Request 2023 is van zondag 17 tot en met zondag 24 december te zien, je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request._ :[article:videos](ids:"525659,525342" title:"")
TV :
3FM Serious Request: Wijnand geraakt door heftig verhaal over zijn opa met ALS (video)

Actuele video's

Meer actuele video's