Kijkers haken massaal af bij Nieuwsuur: wat gaat er mis? (video)

Kijkers haken massaal af bij Nieuwsuur: wat gaat er mis? (video)

Maandag 18 december 2023 om 20:37

Kijkers haken massaal af bij <em>Nieuwsuur</em>: wat gaat er mis? (video) Er lijkt iets flink mis te zijn met de populariteit van het journalistieke NPO2 programma Nieuwsuur, zo hoorde je in RTL Boulevard. Waar de actualiteitenrubriek van Marielle Tweebeeke en Jeroen Wollaars altijd steevast 650-duizend trouwe kijkers trok, haakt de kijker nu in grote getale af, met afgelopen zaterdag een dieptepunt van amper 250 duizend kijkers. Een nieuw hoofdpijndossier dus voor de NPO, naast de talkshow-stoelendans. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Kijkers haken massaal af bij Nieuwsuur: wat gaat er mis? (video)

Er lijkt iets flink mis te zijn met de populariteit van het journalistieke NPO2 programma Nieuwsuur, zo hoorde je in RTL Boulevard. Waar de actualiteitenrubriek van Marielle Tweebeeke en Jeroen Wollaars altijd steevast 650-duizend trouwe kijkers trok, haakt de kijker nu in grote getale af, met afgelopen zaterdag een dieptepunt van amper 250 duizend kijkers. Een nieuw hoofdpijndossier dus voor de NPO, naast de talkshow-stoelendans.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's