Jort Kelder snapt dat Op1 verdwijnt, ‘tien gezichten werkt niet’ (Vandaag Inside)

Jort Kelder snapt dat Op1 verdwijnt, ‘tien gezichten werkt niet’ (Vandaag Inside)

Donderdag 14 december 2023 om 09:05

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Jort Kelder vertelt bij Vandaag Inside meer over zijn ‘ontslag’, binnenkort verdwijnt de talkshow Op1 van de buis. De presentator heeft daar opvallend veel begrip voor. “Zielig voor de mensen die hun best hebben gedaan. Maar het is natuurlijk zo’n monster”, vertelt Kelder. “Het was ooit paniek omdat Eva Jinek wegging, nu komt ze terug en moet Op1 er weer af, dat is de ironie. Maar tien gezichten, achttien koppels zijn er geweest, dat werkt gewoon niet op tv, dat heeft geen smoel.”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jort Kelder snapt dat <em>Op1</em> verdwijnt, ‘tien gezichten werkt niet’ (<em>Vandaag Inside</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Jort Kelder vertelt bij Vandaag Inside meer over zijn ‘ontslag’, binnenkort verdwijnt de talkshow Op1 van de buis. De presentator heeft daar opvallend veel begrip voor. “Zielig voor de mensen die hun best hebben gedaan. Maar het is natuurlijk zo’n monster”, vertelt Kelder. “Het was ooit paniek omdat Eva Jinek wegging, nu komt ze terug en moet Op1 er weer af, dat is de ironie. Maar tien gezichten, achttien koppels zijn er geweest, dat werkt gewoon niet op tv, dat heeft geen smoel.” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Johan Derksen: 'Sophie Hilbrand is niet aardig' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Fidan Ekiz: 'Heeft Op1 Geert Wilders groot gemaakt? Ik heb daar vragen over' Bekijk deze video » Vandaag Inside: ook Albert Verlinde kraakt Khalid & Sophie af Bekijk deze video »
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's