Amy Rose uit Winter Vol Liefde ontlokt reacties op X: "Effect van goede push-up BH"

Amy Rose uit Winter Vol Liefde ontlokt reacties op X: "Effect van goede push-up BH"

Dinsdag 19 december 2023 om 11:42

In Winter Vol Liefde is Amy Rose op bezoek bij Saul in Zwitserland. De makelaar probeert het rustig aan te doen want naar eigen zeggen is hij snel en vaak verliefd. Hij kan kennelijk op slag verliefd raken in de supermarkt.

Tekst gaat verder onder de video.

Amy Rose uit <em>Winter Vol Liefde</em> ontlokt reacties op X: &quot;Effect van goede push-up BH&quot; In Winter Vol Liefde is Amy Rose op bezoek bij Saul in Zwitserland. De makelaar probeert het rustig aan te doen want naar eigen zeggen is hij snel en vaak verliefd. Hij kan kennelijk op slag verliefd raken in de supermarkt. Tekst gaat verder onder de video. Krijgt de 20-jarige Amy Rose, die in een sportoutfit staat te koken dat ook voor elkaar? Op X zijn de meningen ongezouten over Amy Rose: Ik denk dat Amy Rose niet weet waar Zwitserland ligt. Ze dacht waarschijnlijk aan Swaziland #wintervolliefde pic.twitter.com/377UT93hpA— Evelyn (@Evelyn80701099) December 18, 2023 Ok, dan heb je 3 koffers, 2 tassen én een beautycase mee en dan trek je je aan op de eerste avond: Je…. mintgroene YOGA OUTFIT ??????? #wintervolliefde pic.twitter.com/STA9gExXsY— ‧͙⁺˚*・༓☾ RΛϾHELLE ☽༓・*˚⁺‧͙ (@korreltjezout84) December 18, 2023 Heerlijk om het effect van een goede push-up BH te zien.....#wintervolliefde#benbvolliefde pic.twitter.com/mzWhjNGwQ3— Dreamer (@MCnotHamm3r) December 18, 2023 Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winter Vol Liefde zit vol markante types: 'Het wordt weer smullen' (video) Bekijk deze video » Ongemak in eerste Winter Vol Liefde: 'Hij luistert niet en gebruikt oneliners' (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Marian dolenthousiast over Winter Vol Liefde: 'Ik zou zo meedoen' Bekijk deze video »
TV :
Amy Rose uit Winter Vol Liefde ontlokt reacties op X: "Effect van goede push-up BH"

Krijgt de 20-jarige Amy Rose, die in een sportoutfit staat te koken dat ook voor elkaar?

Op X zijn de meningen ongezouten over Amy Rose:

c="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's