Ongemak in eerste Winter Vol Liefde: 'Hij luistert niet en gebruikt oneliners' (video)

Ongemak in eerste Winter Vol Liefde: 'Hij luistert niet en gebruikt oneliners' (video)

Maandag 18 december 2023 om 22:20

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

Nicky is de eerste liefdeskandidaat die langskomt bij deelnemer Benjamin in Winter Vol Liefde. En waar Nicky erg onder de indruk is van Benjamin, is het andersom niet zo. En dat komt door Nicky zelf, alsdus Benjamin.

Lees verder onder de video.

Ongemak in eerste <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Hij luistert niet en gebruikt oneliners' (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 Nicky is de eerste liefdeskandidaat die langskomt bij deelnemer Benjamin in Winter Vol Liefde. En waar Nicky erg onder de indruk is van Benjamin, is het andersom niet zo. En dat komt door Nicky zelf, alsdus Benjamin. Lees verder onder de video. OngemakDe liefde spat nog niet direct van het scherm bij de eerste date van Benjamin in Lang Leve de Liefde. Hij spreekt zelfs van een 'red flag'. En: Nicky zou niet luisteren én alleen maar one-liners gebruiken. Gaat dit een geslaagde date worden? Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Deelnemers onthuld: B&B Vol Liefde 2024 trapt af met deze 11 veelbelovende kandidaten Bekijk deze video » Vanavond in Winter Vol Liefde: Margreet begint te twijfelen bij het zien van buitentoilet Bekijk deze video » Winter Vol Liefde zit vol markante types: 'Het wordt weer smullen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Ongemak in eerste Winter Vol Liefde: 'Hij luistert niet en gebruikt oneliners' (video)

Ongemak
De liefde spat nog niet direct van het scherm bij de eerste date van Benjamin in Lang Leve de Liefde. Hij spreekt zelfs van een 'red flag'. En: Nicky zou niet luisteren én alleen maar one-liners gebruiken. Gaat dit een geslaagde date worden?

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's