Dries Roelvink: 'Ik hoef van Dave niet de hele avond water te drinken'

Dries Roelvink: 'Ik hoef van Dave niet de hele avond water te drinken'

Dinsdag 19 december 2023 om 12:51

Er is altijd wel wat te doen rondom Dries Roelvink en zijn zonen en als dat niet zo is dan verzinnen ze natuurlijk zelf wel iets. Hoe kijkt de zanger terug op het veelbewogen jaar van Donny en Dave? 'We gaan toch weer even terugkijken naar de periode die Donny achter de rug heeft, met zijn ziekte en het ongeluk.'

'Water'
En Dave? Die had dit jaar last van een terugval van zijn verslaving maar dat wil niet zeggen dat Dries ook niet meer mag drinken: 'Die heeft al een paar keer tegen me gezegd... pa, jij hoeft echt niet van mij de hele avond water te drinken omdat ik niet meer drink.' En zo is het.

Bekijk het hele gesprek met Dries hieronder, in de video van Shownieuws

Dries Roelvink: 'Ik hoef van <em>Dave</em> niet de hele avond water te drinken' Er is altijd wel wat te doen rondom Dries Roelvink en zijn zonen en als dat niet zo is dan verzinnen ze natuurlijk zelf wel iets. Hoe kijkt de zanger terug op het veelbewogen jaar van Donny en Dave? 'We gaan toch weer even terugkijken naar de periode die Donny achter de rug heeft, met zijn ziekte en het ongeluk.' 'Water'En Dave? Die had dit jaar last van een terugval van zijn verslaving maar dat wil niet zeggen dat Dries ook niet meer mag drinken: 'Die heeft al een paar keer tegen me gezegd... pa, jij hoeft echt niet van mij de hele avond water te drinken omdat ik niet meer drink.' En zo is het. Bekijk het hele gesprek met Dries hieronder, in de video van Shownieuws Bekijk ook Frans Bauer bij RENZE: 'Dit zou ik nooit eten' Bekijk deze video » Linda van Dyck (75) overleden: bekijk haar als tante Jans in Ciske de Rat Bekijk deze video » Bridget Maasland: 'Ik eet slechts 1200 calorieën per dag én doe aan intermittent fasting' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's