Kijkers gieren het uit: de poepdoos uit Winter vol liefde doet het goed

Kijkers gieren het uit: de poepdoos uit Winter vol liefde doet het goed

Dinsdag 19 december 2023 om 11:34

Als je in Zweden woont, dan is niet alles natuurlijk even goed geregeld als in Nederland. Bij Guido is dat wel duidelijk: de poepdoos is daar namelijk een ding. Dat item heeft de kijkers van het programma behoorlijk in de greep, zo valt te lezen op Twitter en op Threads.

Bericht van @tikemdaan
Bekijken op Threads

Bekijk hieronder een fragment van de Shownieuws tafel die de eerste indrukken over Winter vol liefde delen.

Het realityprogramma Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4. De serie is ook tot een week vooruit te kijken bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Kijkers gieren het uit: de <em>poepdoos</em> uit <em>Winter vol liefde</em> doet het goed Als je in Zweden woont, dan is niet alles natuurlijk even goed geregeld als in Nederland. Bij Guido is dat wel duidelijk: de poepdoos is daar namelijk een ding. Dat item heeft de kijkers van het programma behoorlijk in de greep, zo valt te lezen op Twitter en op Threads. Bericht van @tikemdaan Bekijken op Threads Poepdoos! Lekker romantisch.. zo kun je haar ook voor je winnen natuurlijk #wintervolliefde— fouad (@foedje) December 18, 2023 Ik hoop dat we ook nachtshots gaan zien, van de overlevingstocht naar de poepdoos! ? #wintervolliefde— Mimi (@mi46307) December 18, 2023 “ ja als je een huisje in bergen wil..en je wil er een toilet in …zo werkt het natuurlijk niet “ ???‍♂️#wintervolliefde pic.twitter.com/Rcg7Oc7x8F— Starbuck (@starbuck68) December 18, 2023 Margreet na één dag buiten kakken en kalkoenpoten knagen. #wintervolliefde pic.twitter.com/HSxtDfrx6u— Kwit77 (@kwit77) December 18, 2023 Ben even naar t toilet. #wintervolliefde pic.twitter.com/I70W0Icv2t— Sjonnie Konnerie (@sjonniekonnerie) December 18, 2023 Bekijk hieronder een fragment van de Shownieuws tafel die de eerste indrukken over Winter vol liefde delen. Het realityprogramma Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4. De serie is ook tot een week vooruit te kijken bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ongemak in eerste Winter Vol Liefde: 'Hij luistert niet en gebruikt oneliners' (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde-Marian dolenthousiast over Winter Vol Liefde: 'Ik zou zo meedoen' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's