Lang Leve de Liefde: eindigen Wendy en René samen in bed?

Lang Leve de Liefde: eindigen Wendy en René samen in bed?

Dinsdag 19 december 2023 om 12:03

Lang Leve de Liefde verloopt de date van Wendy en René af en toe een beetje stroef maar de twee hebben het ook wel gezellig samen. Ze lachen, koken en dansen samen in het huis. Een belangrijke vraag moet nog beantwoord worden: eindigen Wendy en René samen in bed?

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder:

<em>Lang Leve de Liefde</em>: eindigen Wendy en René samen in bed? Lang Leve de Liefde verloopt de date van Wendy en René af en toe een beetje stroef maar de twee hebben het ook wel gezellig samen. Ze lachen, koken en dansen samen in het huis. Een belangrijke vraag moet nog beantwoord worden: eindigen Wendy en René samen in bed? Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: Romy en Jay hebben nog nooit van monogamie gehoord, 'moeilijke woorden' Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: Wendy zou René op niet aanspreken op een feestje (video) Bekijk deze video » Guylian in Lang Leve de Liefde: 'Wat de boer niet kent dat vreet hij niet' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's