Collega's rouwen om verlies Linda van Dyck: 'Ze was een magneet'

Collega's rouwen om verlies Linda van Dyck: 'Ze was een magneet'

Collega's rouwen om verlies <em>Linda van Dyck</em>: 'Ze was een magneet' Actrice Linda van Dyck is zondag overleden. Dit maakte haar familie dinsdag bekend. De actrice speelden in films en series maar ook op het toneel. Ze was onder meer bekend door rollen in Twee vorstinnen en een vorst (1981), Ciske de Rat (1983) en Daens (1992). Haar laatste grote acteerklus was de serie Zwarte Tulp (2015). Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook magisch: Ariana DeBose zingt "This Wish" in Disneyland Parijs Bekijk deze video » Home Alone's Macaulay Culkin krijgt ster op Hollywood Walk of Fame! Bekijk deze video » Sterren op het doek met Johanna ter Steege: "Ik voelde me na de scheiding een loser" Bekijk deze video » Linda van Dyck (75) overleden: bekijk haar als tante Jans in Ciske de Rat Bekijk deze video »
Entertainment :
Collega's rouwen om verlies Linda van Dyck: 'Ze was een magneet'
Dinsdag 19 december 2023 om 19:23

Actrice Linda van Dyck is zondag overleden. Dit maakte haar familie dinsdag bekend. De actrice speelden in films en series maar ook op het toneel. Ze was onder meer bekend door rollen in Twee vorstinnen en een vorst (1981), Ciske de Rat (1983) en Daens (1992). Haar laatste grote acteerklus was de serie Zwarte Tulp (2015).

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's