Om te gieren! Keren Geer & Goor terug op de buis?

Om te gieren! Keren Geer & Goor terug op de buis?

Om te gieren! Keren <em>Geer &amp; Goor</em> terug op de buis? De geruchtenmachine draait op volle toeren. Doen ze het of doen ze het toch niet? Gerard Joling en Gordon zouden de handen ineen slaan voor een nieuw programma. Na jaren vol haat en nijd tussen de twee heeft Joling nu opeens spijt van zijn pittige uitspraken. Zouden de twee hun vriendschap een nieuw leven in blazen? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Komt Geer & Goor dan toch terug? 'Zeg nooit nooit' Bekijk deze video » Comeback van Geer en Goor? 'Geruchten zijn hardnekkig' (video) Bekijk deze video » 'Terugkeer Geer en Goor zou heel goed kunnen' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Om te gieren! Keren Geer & Goor terug op de buis?
Dinsdag 19 december 2023 om 20:13

De geruchtenmachine draait op volle toeren. Doen ze het of doen ze het toch niet? Gerard Joling en Gordon zouden de handen ineen slaan voor een nieuw programma. Na jaren vol haat en nijd tussen de twee heeft Joling nu opeens spijt van zijn pittige uitspraken. Zouden de twee hun vriendschap een nieuw leven in blazen?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's