René van der Gijp: 'Alle darters hebben overgewicht, Peter Gillis zou een prima darter kunnen zijn'

René van der Gijp: 'Alle darters hebben overgewicht, Peter Gillis zou een prima darter kunnen zijn'

Wednesday 20 December 2023 om 08:24

Het WK Darts is weer bezig maar je hebt tegenwoordig wel een duur abonnement van Viaplay nodig om het te kunnen volgen. René van der Gijp, die denkt dat Peter Gillis een prima darter zou kunnen zijn aangezien alle darters volgens hem overgewicht hebben, vindt dat jammer: 'Dat is wel zonde, dat het bij RTL weg is. Dat vond ik altijd wel leuk hoor, zeker met die kerstdagen en oud & nieuw.'

'Ik vind het een verschrikking'
Johan Derksen heeft er echter he-le-maal niets mee: 'Ik heb nog nooit langer gekeken dan een minuut. Dommigheid kent geen tijd. Ik vind het een verschrikking. Ik vind die mensen een verschrikking, de uitstraling verschrikking en het publiek een verschrikking.' Dat is duidelijk.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

René van der Gijp: 'Alle darters hebben overgewicht, <em>Peter Gillis</em> zou een prima darter kunnen zijn' Het WK Darts is weer bezig maar je hebt tegenwoordig wel een duur abonnement van Viaplay nodig om het te kunnen volgen. René van der Gijp, die denkt dat Peter Gillis een prima darter zou kunnen zijn aangezien alle darters volgens hem overgewicht hebben, vindt dat jammer: 'Dat is wel zonde, dat het bij RTL weg is. Dat vond ik altijd wel leuk hoor, zeker met die kerstdagen en oud & nieuw.' 'Ik vind het een verschrikking'Johan Derksen heeft er echter he-le-maal niets mee: 'Ik heb nog nooit langer gekeken dan een minuut. Dommigheid kent geen tijd. Ik vind het een verschrikking. Ik vind die mensen een verschrikking, de uitstraling verschrikking en het publiek een verschrikking.' Dat is duidelijk. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 19 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's