Winter Vol Liefde gemist? Edith trekt Bart uit bed om te helpen met poetsen

Winter Vol Liefde gemist? Edith trekt Bart uit bed om te helpen met poetsen

<em>Winter Vol Liefde</em> gemist? <em>Edith</em> trekt <em>Bart</em> uit bed om te helpen met poetsen In Oostenrijk heeft Edith te maken met een noodgeval: een van de poetsdames heeft last-minute afgezegd. Daardoor moet Bart zijn handen uit de mouwen steken in de Bed & Breakfast. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) EdithEdith is 51 jaar oud en al 7 jaar vrijgezel. Ze deelt haar leven met haar 14-jarige zoon Mats en besteedt tussen de 18 en 20 uur per dag aan het runnen van de Bed & Breakfast. Het wordt hoog tijd voor een leuke man in huis, zoals de goedgemutste Edith het verwoordt: "Ik ben een soort Heidi, op zoek naar een Peter." Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kijkers gieren het uit: de poepdoos uit Winter vol liefde doet het goed Bekijk deze video » Is Edith in Winter Vol Liefde nu al klaar met Bart door z'n stoute grapjes? Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 20 december 2023 om 17:46

In Oostenrijk heeft Edith te maken met een noodgeval: een van de poetsdames heeft last-minute afgezegd. Daardoor moet Bart zijn handen uit de mouwen steken in de Bed & Breakfast.

Tekst gaat verder onder de video.

Edith
Edith is 51 jaar oud en al 7 jaar vrijgezel. Ze deelt haar leven met haar 14-jarige zoon Mats en besteedt tussen de 18 en 20 uur per dag aan het runnen van de Bed & Breakfast. Het wordt hoog tijd voor een leuke man in huis, zoals de goedgemutste Edith het verwoordt: "Ik ben een soort Heidi, op zoek naar een Peter."

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's