Ofir Engel vertelt voor het eerst over gijzeling door Hamas: 'Laatste week was echt overleven'

Ofir Engel vertelt voor het eerst over gijzeling door Hamas: 'Laatste week was echt overleven'

Woensdag 20 december 2023 om 18:56

Voor het eerst heeft de 18-jarige Ofir Engel zijn verhaal gedeeld over de gijzeling door Hamas. De Israëliër, die in een spoedprocedure ook de Nederlandse nationaliteit kreeg, werd drie weken geleden vrijgelaten na 54 dagen gevangenschap.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ofir Engel</em> vertelt voor het eerst over <em>gijzeling</em> door <em>Hamas</em>: 'Laatste week was echt overleven' Voor het eerst heeft de 18-jarige Ofir Engel zijn verhaal gedeeld over de gijzeling door Hamas. De Israëliër, die in een spoedprocedure ook de Nederlandse nationaliteit kreeg, werd drie weken geleden vrijgelaten na 54 dagen gevangenschap. Tekst gaat verder onder de video. OverlevenOp 7 oktober werd Ofir meegenomen terwijl hij op bezoek was bij zijn vriendin in de kibboets Be'eri. "Ik had mezelf beloofd dat ik niet zou huilen, maar één keer brak ik. De laatste week was echt overleven." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Emotionele beelden: 9-jarige Emily herenigd met vader na gijzeling door Hamas Bekijk deze video » Eerste beelden: Nederlandse Ofir bevrijd, overgedragen aan het Rode Kruis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Ofir Engel vertelt voor het eerst over gijzeling door Hamas: 'Laatste week was echt overleven'

Overleven
Op 7 oktober werd Ofir meegenomen terwijl hij op bezoek was bij zijn vriendin in de kibboets Be'eri. "Ik had mezelf beloofd dat ik niet zou huilen, maar één keer brak ik. De laatste week was echt overleven."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's