Emotionele beelden: 9-jarige Emily herenigd met vader na gijzeling door Hamas

Emotionele beelden: 9-jarige Emily herenigd met vader na gijzeling door Hamas

Zondag 26 november 2023 om 18:21

Na intensieve onderhandelingen worden er steeds meer gijzelaars vrijgelaten in de Gazastrook door Hamas. Onder de vrijgelatenen bevindt zich de 9-jarige Emily. Haar vader dacht lange tijd dat ze niet meer in leven was, maar kan haar nu weer in zijn armen sluiten.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele beelden: <em>9-jarige Emily</em> herenigd met vader na <em>gijzeling</em> door <em>Hamas</em> Na intensieve onderhandelingen worden er steeds meer gijzelaars vrijgelaten in de Gazastrook door Hamas. Onder de vrijgelatenen bevindt zich de 9-jarige Emily. Haar vader dacht lange tijd dat ze niet meer in leven was, maar kan haar nu weer in zijn armen sluiten. Tekst gaat verder onder de video. Vrijlating gijzelaarsHet Rode Kruis heeft gemeld dat het de eerste gijzelaars heeft overgedragen, waaronder dertien Israëliërs en vijf personen met een andere nationaliteit die nu vrijkomen. Deze personen behoorden tot de groep van meer dan 240 mensen die werden ontvoerd naar de Gazastrook tijdens de terreuraanval van Hamas in Israël op 7 oktober. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: dodental Gaza stijgt tot boven de 8000 na Israëlische luchtaanvallen Bekijk deze video » Grensovergang tussen Gaza en Egypte heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders Bekijk deze video » Vreselijk nieuws: Nederlandse Ofir Engel niet bij 13 gegijzelden die vrijkomen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Emotionele beelden: 9-jarige Emily herenigd met vader na gijzeling door Hamas

Vrijlating gijzelaars
Het Rode Kruis heeft gemeld dat het de eerste gijzelaars heeft overgedragen, waaronder dertien Israëliërs en vijf personen met een andere nationaliteit die nu vrijkomen. Deze personen behoorden tot de groep van meer dan 240 mensen die werden ontvoerd naar de Gazastrook tijdens de terreuraanval van Hamas in Israël op 7 oktober.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's