Lichaam gevonden in Van Starkenborghkanaal in Groningen, mogelijk van 25-jarige Thomas

Lichaam gevonden in Van Starkenborghkanaal in Groningen, mogelijk van 25-jarige Thomas

In het Van Starkenborghkanaal in Groningen heeft de politie een lichaam aangetroffen. De identiteit moet nog worden vastgesteld, maar de politie onderzoekt of het mogelijk gaat om de vermiste 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink, die sinds vrijdagnacht vermist is. Het identificatieproces zal enkele uren in beslag nemen, zo meldt de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Lichaam gevonden</em> in Van Starkenborghkanaal in <em>Groningen</em>, mogelijk van 25-jarige <em>Thomas</em> In het Van Starkenborghkanaal in Groningen heeft de politie een lichaam aangetroffen. De identiteit moet nog worden vastgesteld, maar de politie onderzoekt of het mogelijk gaat om de vermiste 25-jarige Thomas van Zeewijk Vink, die sinds vrijdagnacht vermist is. Het identificatieproces zal enkele uren in beslag nemen, zo meldt de politie. Tekst gaat verder onder de video. Grootschalige zoekactieDagenlang zijn de politie, brandweer en vrijwilligers van het Search and Rescue Team (SAR) op zoek naar Thomas. Bij deze zoektocht zetten de hulpdiensten boten, een helikopter en honden in. Bovendien heeft de politie flyers verspreid om aandacht te vragen voor de vermissing. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit Bekijk deze video » Met grootschalige duikactie zoekt politie naar Thomas van Zeewijk Vink in Groningen (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Grootschalige zoekactie
Dagenlang zijn de politie, brandweer en vrijwilligers van het Search and Rescue Team (SAR) op zoek naar Thomas. Bij deze zoektocht zetten de hulpdiensten boten, een helikopter en honden in. Bovendien heeft de politie flyers verspreid om aandacht te vragen voor de vermissing.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's