Met grootschalige duikactie zoekt politie naar Thomas van Zeewijk Vink in Groningen (HvNL)

Met grootschalige duikactie zoekt politie naar Thomas van Zeewijk Vink in Groningen (HvNL)

Woensdag 20 december 2023 om 15:59

De zoektocht naar de vermiste Thomas van Zeewijk Vink is met een duikactie op het Stadsstrand van Groningen voortgezet. Ook bij de Oostersluis aan het Eemskanaal en aan de Gorechtkade werd een sonarboot ingezet. Tot nog toe is de 25-jarige Groninger niet terecht.

Met grootschalige duikactie zoekt politie naar <em>Thomas van Zeewijk Vink</em> in Groningen (<em>HvNL</em>) De zoektocht naar de vermiste Thomas van Zeewijk Vink is met een duikactie op het Stadsstrand van Groningen voortgezet. Ook bij de Oostersluis aan het Eemskanaal en aan de Gorechtkade werd een sonarboot ingezet. Tot nog toe is de 25-jarige Groninger niet terecht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dringende opschaling: politie Groningen breidt zoekgebied voor vermiste Thomas (25) uit Bekijk deze video » Werkgever van in Groningen vermiste Thomas: 'We zijn aangeslagen en erg ongerust' Bekijk deze video » Politie zoekt hulp bij zoektocht naar vermiste Thomas (25) Bekijk deze video » Vriendin vermiste Thomas: 'Hij is de liefste jongen op de wereld' Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's