Edith lacht uitslover Bart uit in Winter Vol Liefde: "Dat was een bar slecht idee"

Edith lacht uitslover Bart uit in Winter Vol Liefde: "Dat was een bar slecht idee"

Donderdag 21 december 2023 om 10:25

Vanavond in Winter Vol Liefde wil Bart indruk maken op de sportieve Edith door een sprintje te trekken om het voetbalveld. Zij lacht hem al snel uit want die 400 meter sprint, dat gaat hem niet worden. "Dat was een bar slecht idee", aldus een hijgende Bart.

Bekijk het fragment uit Winter Vol Liefde hieronder.

Edith lacht uitslover Bart uit in <em>Winter Vol Liefde</em>: &quot;Dat was een bar slecht idee&quot; Vanavond in Winter Vol Liefde wil Bart indruk maken op de sportieve Edith door een sprintje te trekken om het voetbalveld. Zij lacht hem al snel uit want die 400 meter sprint, dat gaat hem niet worden. "Dat was een bar slecht idee", aldus een hijgende Bart. Bekijk het fragment uit Winter Vol Liefde hieronder. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden Winter vol liefde: Saul krijgt aanmelding van zijn ex! Bekijk deze video » Vanavond in Winter Vol Liefde: Margreet begint te twijfelen bij het zien van buitentoilet Bekijk deze video » Is Edith in Winter Vol Liefde nu al klaar met Bart door z'n stoute grapjes? Bekijk deze video »
TV :
Edith lacht uitslover Bart uit in Winter Vol Liefde: "Dat was een bar slecht idee"

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's