Vanavond in Winter Vol Liefde: Margreet begint te twijfelen bij het zien van buitentoilet

Vanavond in Winter Vol Liefde: Margreet begint te twijfelen bij het zien van buitentoilet

Maandag 18 december 2023 om 14:05

Dit zijn de kandidaten van Winter vol liefde 2023

Het is eindelijk zover: vanavond gaat het eerste seizoen van Winter Vol Liefde van start. Margreet heeft zich aangemeld om Guido te ontmoeten. Vol hoop reist ze af naar Zweden, maar moet nog wennen aan het eenvoudige leven daar.

Tekst gaat verder onder de video.

Vanavond in <em>Winter Vol Liefde</em>: Margreet begint te <em>twijfelen</em> bij het zien van <em>buitentoilet</em> Dit zijn de kandidaten van Winter vol liefde 2023 Het is eindelijk zover: vanavond gaat het eerste seizoen van Winter Vol Liefde van start. Margreet heeft zich aangemeld om Guido te ontmoeten. Vol hoop reist ze af naar Zweden, maar moet nog wennen aan het eenvoudige leven daar. Tekst gaat verder onder de video. BuitentoiletZo heeft Guido bijvoorbeeld een primitief buitentoilet in de sneeuw, wat voor Margreet even slikken is. "Ik zou niet gauw nummer twee daar gaan doen denk ik, maar nummer een dat kan wel", aldus Margreet. Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Winter vol liefde onthult startdatum: wanneer is B&B vol liefde spin-off te zien? Bekijk deze video » Eerste beelden Winter vol liefde: Saul krijgt aanmelding van zijn ex! Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Winter Vol Liefde: Margreet begint te twijfelen bij het zien van buitentoilet

Buitentoilet
Zo heeft Guido bijvoorbeeld een primitief buitentoilet in de sneeuw, wat voor Margreet even slikken is. "Ik zou niet gauw nummer twee daar gaan doen denk ik, maar nummer een dat kan wel", aldus Margreet.

Winter vol liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's