Lang Leve de Liefde: Nathalie laat potentiële liefdes struikelen als flirttechniek!?

Lang Leve de Liefde: Nathalie laat potentiële liefdes struikelen als flirttechniek!?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Nathalie laat potentiële liefdes struikelen als flirttechniek!? In Lang Leve de Liefde vindt Nathalie het moeilijk om te herkennen of iemand haar leuk vindt. Ze geeft aan dat ze niet echt kan flirten, ook al kon ze dat vroeger wel. Ze vertelt dat ze vroeger iedereen liet struikelen die ze leuk vond om zo hun aandacht te trekken. Gaat ze Ewald zo ook binnenslepen? Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: eindigen Wendy en René samen in bed? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: pasta met ketchup? Guylian lust bijna niets! Bekijk deze video » Lief: 'Als je iets bestelt en het dan netjes op een bord legt is dat toch ook koken?' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 21 december 2023 om 14:13

In Lang Leve de Liefde vindt Nathalie het moeilijk om te herkennen of iemand haar leuk vindt. Ze geeft aan dat ze niet echt kan flirten, ook al kon ze dat vroeger wel. Ze vertelt dat ze vroeger iedereen liet struikelen die ze leuk vond om zo hun aandacht te trekken. Gaat ze Ewald zo ook binnenslepen?

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's