Hart van Nederland: elf doden en veel gewonden door schietpartij universiteit Praag (video)

Hart van Nederland: elf doden en veel gewonden door schietpartij universiteit Praag (video)

Donderdag 21 december 2023 om 18:03

<em>Hart van Nederland</em>: elf doden en veel gewonden door schietpartij universiteit Praag (video) Op een universiteit in het centrum van Praag heeft donderdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn in totaal elf doden gevallen, waaronder de schutter, laat de Tsjechische politie weten. Hart van Nederland deelde de beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme ravage na auto-ongeluk in Dorst: brandweer bevrijdt persoon uit voertuig Bekijk deze video » Lichaam gevonden in Van Starkenborghkanaal in Groningen, mogelijk van 25-jarige Thomas Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode bij schietpartij in Zwolle, schutter nog op de vlucht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Op een universiteit in het centrum van Praag heeft donderdagmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn in totaal elf doden gevallen, waaronder de schutter, laat de Tsjechische politie weten. Hart van Nederland deelde de beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's