Video: handgranaat en kogelinslag ontdekt bij coffeeshop in Eindhoven

Video: handgranaat en kogelinslag ontdekt bij coffeeshop in Eindhoven

Vrijdag 17 november 2023 om 15:00

Een voorbijganger ontdekte vrijdagochtend een handgranaat voor de deur van coffeeshop New Wave in Eindhoven. Deskundigen van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) bevestigden dat het om een daadwerkelijk explosief gaat.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>handgranaat</em> en <em>kogelinslag</em> ontdekt bij coffeeshop in <em>Eindhoven</em> Een voorbijganger ontdekte vrijdagochtend een handgranaat voor de deur van coffeeshop New Wave in Eindhoven. Deskundigen van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) bevestigden dat het om een daadwerkelijk explosief gaat. Tekst gaat verder onder de video. KogelinslagBij het onderzoek naar de handgranaat trof de politie eveneens een kogelinslag aan in het pand. Deze kogelinslag werd geconstateerd bij het openen van het rolluik van het betreffende gebouw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ernstig verkeersongeval op N59 bij Zierikzee: vijf personen bekneld uit voertuig gehaald Bekijk deze video » Schokkende beelden: school in Zwaag geëvacueerd na explosie tablet in klaslokaal Bekijk deze video »
Nieuws :

Kogelinslag
Bij het onderzoek naar de handgranaat trof de politie eveneens een kogelinslag aan in het pand. Deze kogelinslag werd geconstateerd bij het openen van het rolluik van het betreffende gebouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's