Richard en Robin uit Boer zoekt Vrouw over kerstplannen: 'Geen kerst alleen'

Richard en Robin uit Boer zoekt Vrouw over kerstplannen: 'Geen kerst alleen'

Sinds haar kindertijd is Robin gewend om te wonen te midden van de natuur, omringd door koeien en reeën. Ze valt dan ook als een blok voor boer Richard in Boer zoekt Vrouw. Verslaggever Romilde van Dongen heeft een gesprek met het verliefde stel, dat dit jaar voor het eerst de feestdagen samen viert.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Richard en Robin</em> uit <em>Boer zoekt Vrouw</em> over kerstplannen: 'Geen kerst alleen' Sinds haar kindertijd is Robin gewend om te wonen te midden van de natuur, omringd door koeien en reeën. Ze valt dan ook als een blok voor boer Richard in Boer zoekt Vrouw. Verslaggever Romilde van Dongen heeft een gesprek met het verliefde stel, dat dit jaar voor het eerst de feestdagen samen viert. Tekst gaat verder onder de video. Richard en Robin"Ik heb ooit een keer aan het begin van Boer zoekt Vrouw gezegd dat het misschien dit jaar wel geen kerst alleen zou worden. En nou moet het wel heel gek lopen wil dat niet meer gebeuren", aldus Richard. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Richard vraagt dates in Boer zoekt vrouw: ‘Waarom schrijft iemand op mij in Slowakije?’ Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw: dames krijgen quality time met Richard op de trekker Bekijk deze video »
TV :
Richard en Robin uit Boer zoekt Vrouw over kerstplannen: 'Geen kerst alleen'

Richard en Robin
"Ik heb ooit een keer aan het begin van Boer zoekt Vrouw gezegd dat het misschien dit jaar wel geen kerst alleen zou worden. En nou moet het wel heel gek lopen wil dat niet meer gebeuren", aldus Richard.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's