Richard vraagt dates in Boer zoekt vrouw: ‘Waarom schrijft iemand op mij in Slowakije?’

Richard vraagt dates in Boer zoekt vrouw: ‘Waarom schrijft iemand op mij in Slowakije?’

Richard vraagt dates in <em>Boer zoekt vrouw</em>: ‘Waarom schrijft iemand op mij in Slowakije?’ In Boer zoekt vrouw is Richard lekker aan het kokkerellen voor zijn dates die komen logeren. Ze zijn helemaal naar Slowakije afgereisd om Richard te bezoeken, om zo wellicht de liefde te vinden. De boer zit in het land vanwege zijn bedrijf, maar hij heeft een prangende vraag voor zijn dames. “Waarom zou er dan iemand schrijven op mij in Slowakije?” Natuurlijk volgt er een liefdevol antwoord. “Omdat jij het bent!” Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Boer zoekt vrouw-Willem is verliefd op zijn grond: "Het is zo'n luxe" (video) Bekijk deze video » Eerste beelden logeerweek Boer zoekt vrouw: dates Bernice ontmoeten gelijk haar ouders Bekijk deze video » Zondag in Boer zoekt vrouw: boerin Claudia geniet van logeerweek in Frankrijk Bekijk deze video »
Vrijdag 6 oktober 2023 om 12:56

In Boer zoekt vrouw is Richard lekker aan het kokkerellen voor zijn dates die komen logeren. Ze zijn helemaal naar Slowakije afgereisd om Richard te bezoeken, om zo wellicht de liefde te vinden. De boer zit in het land vanwege zijn bedrijf, maar hij heeft een prangende vraag voor zijn dames. “Waarom zou er dan iemand schrijven op mij in Slowakije?” Natuurlijk volgt er een liefdevol antwoord. “Omdat jij het bent!”

Bekijk de beelden van Boer zoekt vrouw hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's