Nieuwe realityserie De Butlers start maandag op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Nieuwe realityserie De Butlers start maandag op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Vrijdag 22 december 2023 om 14:57

Vanaf maandag kun je in De Butlers zien wat er allemaal gebeurt op The International Butler Academy in Simpelveld (Limburg). Hier worden studenten van over de hele wereld en van alle leeftijden opgeleid tot butler. De serie laat zien hoe ze vaak op strenge en soms zelfs militaristische wijze les krijgen in vakken als etiquette, koken, kleding, koffers inpakken, en schoonmaken.

Bekijk de eerste beelden van De Butlers hieronder.

De Butlers is vanaf maandag 25 december dagelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Butlers terugkijken via Gids.tv.

Nieuwe realityserie <em>De Butlers</em> start maandag op NPO 3: bekijk de eerste beelden Vanaf maandag kun je in De Butlers zien wat er allemaal gebeurt op The International Butler Academy in Simpelveld (Limburg). Hier worden studenten van over de hele wereld en van alle leeftijden opgeleid tot butler. De serie laat zien hoe ze vaak op strenge en soms zelfs militaristische wijze les krijgen in vakken als etiquette, koken, kleding, koffers inpakken, en schoonmaken. Bekijk de eerste beelden van De Butlers hieronder. De Butlers is vanaf maandag 25 december dagelijks rond 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Butlers terugkijken via Gids.tv. Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen Bekijk deze video » Monique reageert fel over 'samenwonen' met André Hazes: "Waar staat geschreven dat het anders moet!?" Bekijk deze video »
TV :
Nieuwe realityserie De Butlers start maandag op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Actuele video's

Meer actuele video's