Zien: koninklijke familie poseert voor winterfotosessie met hondje Mambo

Zien: koninklijke familie poseert voor winterfotosessie met hondje Mambo

Zien: <em>koninklijke familie</em> poseert voor winterfotosessie met hondje Mambo De feestdagen zijn in aantocht en speciaal voor deze gelegenheid laten de Oranjes zich fotograferen. De koninklijke familie poseert op Paleis Huis ten Bosch voor de winterfotosessie van dit jaar. Ook Mambo is erbijKoning Willem-Alexander en koningin Máxima staan klaar voor de kiekjes van de pers. En de royals hebben ook hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane meegenomen. Ook hondje Mambo is erbij. Het is hun laatste openbare optreden voordat de feestdagen aanbreken. Koning Willem-Alexander houdt op Eerste Kerstdag nog wel zijn wintertoespraak. Bekijk de RTL Nieuws-beelden van de fotosessie van de koninklijke familie hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL Nieuws (@rtlnieuws) Een zeldzaam moment: prinses Beatrix geeft interview! Bekijk deze video » Máxima in RTL Boulevard over verjaardag prinses Amalia: "De tijd gaat heel snel" Bekijk deze video » Shownieuws: gaat jarige prinses Amalia weer in Amsterdam wonen? Bekijk deze video »
Vrijdag 22 december 2023 om 15:59

De feestdagen zijn in aantocht en speciaal voor deze gelegenheid laten de Oranjes zich fotograferen. De koninklijke familie poseert op Paleis Huis ten Bosch voor de winterfotosessie van dit jaar.

Ook Mambo is erbij
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima staan klaar voor de kiekjes van de pers. En de royals hebben ook hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane meegenomen. Ook hondje Mambo is erbij. Het is hun laatste openbare optreden voordat de feestdagen aanbreken. Koning Willem-Alexander houdt op Eerste Kerstdag nog wel zijn wintertoespraak.

Bekijk de RTL Nieuws-beelden van de fotosessie van de koninklijke familie hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's