Hart van Nederland: zwaargewonde vrouw gevonden in woning Maastricht (video)

Hart van Nederland: zwaargewonde vrouw gevonden in woning Maastricht (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 13:11

<em>Hart van Nederland</em>: zwaargewonde vrouw gevonden in woning Maastricht (video) De politie heeft zaterdagochtend een zwaargewonde vrouw gevonden in de Maastrichtse wijk Mariaberg. Ze is naar het ziekenhuis gebracht volgens Hart van Nederland. Twee mensen zijn opgepakt die mogelijk betrokken zijn bij de verwondingen van de vrouw. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland gemist? Brandweer Nuenen redt uitvaart: 'Graf ondergelopen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: aanhouding na vondst overleden vrouw in Eindhoven (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode na steekpartij in binnenstad Enschede (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft zaterdagochtend een zwaargewonde vrouw gevonden in de Maastrichtse wijk Mariaberg. Ze is naar het ziekenhuis gebracht volgens Hart van Nederland. Twee mensen zijn opgepakt die mogelijk betrokken zijn bij de verwondingen van de vrouw.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's