Hart van Nederland gemist? Brandweer Nuenen redt uitvaart: 'Graf ondergelopen' (video)

Hart van Nederland gemist? Brandweer Nuenen redt uitvaart: 'Graf ondergelopen' (video)

Vrijdag 22 december 2023 om 18:03

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Brandweer Nuenen redt uitvaart: 'Graf ondergelopen' (video) De vrijwillige brandweer in Nuenen heeft vrijdagmiddag een uitvaart gered, zo is te zien bij Hart van Nederland. Door de hevige regenval was een graf volledig volgelopen, terwijl er nog een begrafenis zou plaatsvinden. Met behulp van een waterpomp hebben de brandweermannen ervoor kunnen zorgen dat de plechtigheid alsnog kon doorgaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. ZIEN: DHL-gebouw in Eindhoven ontruimd vanwege lekkende stof dichloormethaan Bekijk deze video » Heftig opstootje: Brian Brobbey draait volledig door na nederlaag tegen USV Hercules Bekijk deze video » Video: gewapende overvallers FEBO in Amsterdam gewond door frituurvet Bekijk deze video »
TV :

De vrijwillige brandweer in Nuenen heeft vrijdagmiddag een uitvaart gered, zo is te zien bij Hart van Nederland. Door de hevige regenval was een graf volledig volgelopen, terwijl er nog een begrafenis zou plaatsvinden. Met behulp van een waterpomp hebben de brandweermannen ervoor kunnen zorgen dat de plechtigheid alsnog kon doorgaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's