Hart van Nederland: aanhouding na vondst overleden vrouw in Eindhoven (video)

Hart van Nederland: aanhouding na vondst overleden vrouw in Eindhoven (video)

Vrijdag 22 december 2023 om 20:34

<em>Hart van Nederland</em>: aanhouding na vondst overleden vrouw in Eindhoven (video) De politie heeft een man opgepakt nadat vrijdagmiddag in een woning in Eindhoven een overleden vrouw werd gevonden, meldt Hart van Nederland. De politie onderzoekt of de man betrokken is bij de dood van de vrouw. Verdere details zijn nog niet verstrekt door de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Heftig opstootje: Brian Brobbey draait volledig door na nederlaag tegen USV Hercules Bekijk deze video » Video: gewapende overvallers FEBO in Amsterdam gewond door frituurvet Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Brandweer Nuenen redt uitvaart: 'Graf ondergelopen' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft een man opgepakt nadat vrijdagmiddag in een woning in Eindhoven een overleden vrouw werd gevonden, meldt Hart van Nederland. De politie onderzoekt of de man betrokken is bij de dood van de vrouw. Verdere details zijn nog niet verstrekt door de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's