Hart van Nederland: dode na steekpartij in binnenstad Enschede (video)

Hart van Nederland: dode na steekpartij in binnenstad Enschede (video)

Zaterdag 23 december 2023 om 12:29

<em>Hart van Nederland</em>: dode na steekpartij in binnenstad Enschede (video) In de binnenstad van Enschede zijn vrijdagavond twee mensen ernstig gewond geraakt bij een steekpartij, meldt de politie aan Hart van Nederland. Een van hen is later overleden. Op dit moment lijkt het erop dat de aanleiding van het steekincident een conflict is geweest, aldus de politie. Er is een onderzoek gestart en de recherche is ter plaatse voor het sporenonderzoek. De politie vraagt getuigen of mensen die mogelijk camerabeelden hebben om zich te melden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: gewapende overvallers FEBO in Amsterdam gewond door frituurvet Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Brandweer Nuenen redt uitvaart: 'Graf ondergelopen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: aanhouding na vondst overleden vrouw in Eindhoven (video) Bekijk deze video »
TV :

In de binnenstad van Enschede zijn vrijdagavond twee mensen ernstig gewond geraakt bij een steekpartij, meldt de politie aan Hart van Nederland. Een van hen is later overleden. Op dit moment lijkt het erop dat de aanleiding van het steekincident een conflict is geweest, aldus de politie. Er is een onderzoek gestart en de recherche is ter plaatse voor het sporenonderzoek. De politie vraagt getuigen of mensen die mogelijk camerabeelden hebben om zich te melden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's