Boze Erica in Kerst met de familie Meiland: koffer kwijt door wegrijdende trein (video)

Boze Erica in Kerst met de familie Meiland: koffer kwijt door wegrijdende trein (video)

Boze Erica in <em>Kerst met de familie Meiland</em>: koffer kwijt door wegrijdende trein (video) Vanavond, op kerstavond, kunnen we genieten van de feestdagen met de Meilandjes in de speciale aflevering Kerst met de Familie Meiland. Martien, Erica, Montana en Maxime hebben in eerdere kerstspecials al eens kerstmarkten bezocht en glühwein gedronken in Zweden. Dit jaar reisden ze voor de kerstspecial af naar Londen, maar de treinreis begon niet zo soepel. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) WoedendDit jaar heeft de populaire familie Groot-Brittannië als bestemming gekozen voor hun kerstspecial. Hoe het kerstfeest er precies uit gaat zien, blijft nog een verrassing, maar we kunnen, hoewel de treinreis niet soepel verliep, ervan uitgaan dat alle toeters en bellen weer uit de kast worden gehaald. Bekijk hierboven een fragment met een woedende Erica tijdens de treinreis in Kerst met de Familie Meiland. Kerst met de familie Meiland is op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kerst met de familie Meiland: eerste beelden uit Londen Bekijk deze video » Martien Meiland ergert zich dood in Londense tassenwinkel: "Wat duurt het lang" Bekijk deze video »
Zondag 24 december 2023 om 09:34

Vanavond, op kerstavond, kunnen we genieten van de feestdagen met de Meilandjes in de speciale aflevering Kerst met de Familie Meiland. Martien, Erica, Montana en Maxime hebben in eerdere kerstspecials al eens kerstmarkten bezocht en glühwein gedronken in Zweden. Dit jaar reisden ze voor de kerstspecial af naar Londen, maar de treinreis begon niet zo soepel. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

Woedend
Dit jaar heeft de populaire familie Groot-Brittannië als bestemming gekozen voor hun kerstspecial. Hoe het kerstfeest er precies uit gaat zien, blijft nog een verrassing, maar we kunnen, hoewel de treinreis niet soepel verliep, ervan uitgaan dat alle toeters en bellen weer uit de kast worden gehaald. Bekijk hierboven een fragment met een woedende Erica tijdens de treinreis in Kerst met de Familie Meiland.

Kerst met de familie Meiland is op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's