ZIEN: Martien Meiland krijgt stringdragende kerstman als kerstkado

ZIEN: Martien Meiland krijgt stringdragende kerstman als kerstkado

ZIEN: Martien Meiland krijgt <em>stringdragende</em> kerstman als kerstkado De familie Meiland geeft normaal geen cadeautjes. Maar dit jaar maakt Maxime Meiland een uitzondering. Ze heeft zo een grappig kado gevonden voor Martien Meiland: "Pap, dit maakt jouw Kerst compleet." Bekijk de beelden tijdens het geven van het cadeau hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) StringMaxime Meiland heeft een foute kersttrui gevonden met een kerstman die een string draagt. De familie en geliefden van de Meilandjes lachen enorm hard om het cadeau en ook Martien vindt de trui geweldig. Kerst met de familie Meiland is op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Kerst met de familie Meiland: eerste beelden uit Londen Bekijk deze video » Martien Meiland ergert zich dood in Londense tassenwinkel: "Wat duurt het lang" Bekijk deze video »
Zondag 24 december 2023 om 09:46

De familie Meiland geeft normaal geen cadeautjes. Maar dit jaar maakt Maxime Meiland een uitzondering. Ze heeft zo een grappig kado gevonden voor Martien Meiland: "Pap, dit maakt jouw Kerst compleet." Bekijk de beelden tijdens het geven van het cadeau hieronder.

Lees verder onder de video.

String
Maxime Meiland heeft een foute kersttrui gevonden met een kerstman die een string draagt. De familie en geliefden van de Meilandjes lachen enorm hard om het cadeau en ook Martien vindt de trui geweldig.

Kerst met de familie Meiland is op 24 december om 20:00 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Kerst met de familie Meiland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's