Kijktip: Francis van Broekhuizen deze Kerst te zien in docu Francis naar Lourdes

Kijktip: Francis van Broekhuizen deze Kerst te zien in docu Francis naar Lourdes

Kijktip: <em>Francis van Broekhuizen</em> deze Kerst te zien in docu <em>Francis naar Lourdes</em> Deze feestdagen neemt Francis van Broekhuizen je mee op reis naar Lourdes. In deze documentaireserie reist ze als vrijwilliger naar het grote Maria bedevaartsoord in Frankrijk. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video's Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) GrotWe zien Francis aan het werk als vrijwilliger, in gesprek met pelgrims en wanneer ze een bezoek brengt aan Maria in de grot. Wat betekent Maria voor haar en hoe zit het met het heilige Lourdeswater? Francis naar Lourdes is deze kerst (25 t/m 27 december) om 20.40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2 of bekijk de hele serie vanaf 25 december op NPO Plus. Bekijk ook Dagboek van een herdershond live: Nandi van Beurden, Jon van Eerd zingen Ploegen Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws: Peter Pannenkoek over nieuwe 'klimaatpaus' Wopke Hoekstra Bekijk deze video »
Zondag 24 december 2023 om 15:45

Deze feestdagen neemt Francis van Broekhuizen je mee op reis naar Lourdes. In deze documentaireserie reist ze als vrijwilliger naar het grote Maria bedevaartsoord in Frankrijk. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video's

Grot
We zien Francis aan het werk als vrijwilliger, in gesprek met pelgrims en wanneer ze een bezoek brengt aan Maria in de grot. Wat betekent Maria voor haar en hoe zit het met het heilige Lourdeswater?

Francis naar Lourdes is deze kerst (25 t/m 27 december) om 20.40 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2 of bekijk de hele serie vanaf 25 december op NPO Plus.

Actuele video's

Meer actuele video's