Zondag in De Top 4000 Muziekquiz: Jörgen Raymann en Roué Verveer doen perfecte imitatie van stoomtrein

Zondag in De Top 4000 Muziekquiz: Jörgen Raymann en Roué Verveer doen perfecte imitatie van stoomtrein

Zondag in <em>De Top 4000 Muziekquiz</em>: <em>Jörgen Raymann</em> en <em>Roué Verveer</em> doen perfecte imitatie van stoomtrein De grootste hitlijst van Nederland in spelvorm. Quizmaster en radio-dj Gerard Ekdom ontvangt duo's van bekende Nederlanders in zijn chalet. De Top 4000 Muziekquiz staat volledig in het teken van de Top 4000 op Radio 10. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Rood versus blauwDeze week nemen comedians Jörgen Raymann en Roué Verveer plaats in Team Rood, waar ze de strijd aangaan met Natasja Froger en Henry Schut uit Team Blauw. De Top 4000 Muziekquiz is vanaf zondag 3 december wekelijks rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Zondag start De Top 4000 muziekquiz bij SBS6, bekijk de backstage beelden Bekijk deze video » Vanavond in De Top4000 Muziekquiz: Johan Derksen en Hélène Hendriks stelen de show Bekijk deze video » 'Zo zien Patty Brard en Johan Derksen eruit als ze oud zijn' Bekijk deze video » De Top 4000 Muziekquiz: Patty Brard gaat flink tekeer tegen Tim Klijn en ratelt maar door Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De grootste hitlijst van Nederland in spelvorm. Quizmaster en radio-dj Gerard Ekdom ontvangt duo's van bekende Nederlanders in zijn chalet. De Top 4000 Muziekquiz staat volledig in het teken van de Top 4000 op Radio 10.

Rood versus blauw
Deze week nemen comedians Jörgen Raymann en Roué Verveer plaats in Team Rood, waar ze de strijd aangaan met Natasja Froger en Henry Schut uit Team Blauw.

De Top 4000 Muziekquiz is vanaf zondag 3 december wekelijks rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's