Benjamin voelt 'kriebeltjes komen' in Winter Vol Liefde: 'Dit gaat heel snel' (video)

Benjamin voelt 'kriebeltjes komen' in Winter Vol Liefde: 'Dit gaat heel snel' (video)

Maandag 25 december 2023 om 11:06

Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023

De liefde begint op te bloeien in Winter Vol Liefde bij Benjamin. Hij spreekt zelf al van 'kriebeltjes'.

Lees verder onder de video.

Benjamin voelt 'kriebeltjes komen' in <em>Winter Vol Liefde</em>: 'Dit gaat heel snel' (video) Dit zijn de kandidaten van Winter Vol Liefde 2023 De liefde begint op te bloeien in Winter Vol Liefde bij Benjamin. Hij spreekt zelf al van 'kriebeltjes'. Lees verder onder de video. DateBenjamin heeft al een paar dagen Joshua over de vloer. Benjamin is niet gewend om te daten, dus dat iemand zo lang bij hem is, zorgt ervoor dat er van alles gebeurt. Zo voelt hij inmiddels al 'kriebeltjes komen'. Hoewel dat volgens hem eigenlijk een beetje te snel gaat. Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Winter Vol Liefde gemist? Edith trekt Bart uit bed om te helpen met poetsen Bekijk deze video » Amy Rose in Winter Vol Liefde: 'Ik heb met Saul gezoend maar Jessie mag het niet weten' Bekijk deze video » Marian uit B&B Vol Liefde is weer verliefd: 'Een mooie man die goed kan zingen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Benjamin voelt 'kriebeltjes komen' in Winter Vol Liefde: 'Dit gaat heel snel' (video)

Date
Benjamin heeft al een paar dagen Joshua over de vloer. Benjamin is niet gewend om te daten, dus dat iemand zo lang bij hem is, zorgt ervoor dat er van alles gebeurt. Zo voelt hij inmiddels al 'kriebeltjes komen'. Hoewel dat volgens hem eigenlijk een beetje te snel gaat.

Winter Vol Liefde is vanaf maandag 18 december van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's