De Verhulstjes vieren kerst altijd samen: 'Favoriete feestperiode' (video)

De Verhulstjes vieren kerst altijd samen: 'Favoriete feestperiode' (video)

Dinsdag 26 december 2023 om 12:13

<em>De Verhulstjes</em> vieren kerst altijd samen: 'Favoriete feestperiode' (video) Vorige maand begon het langverwachte vijfde seizoen van de succesvolle realitysoap De Verhulstjes. De camera's volgen de populaire Vlaamse familie overal, maar met kerst komen ze even op adem. Samen de feestdagen doorbrengen is voor de familie Verhulst vaste prik, dus dat belooft weer een gezellige tijd te worden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Gert Verhulst over nieuw seizoen De Verhulstjes: 'Heeft waarschijnlijk met de leeftijd te maken' Bekijk deze video » Ongemak in De Verhulstjes: 'Ik heb botsende neusharen' Bekijk deze video » Zien: kerstnummer De Verhulstjes, 'Wil jij mijn kerstcadeautje zijn?' Bekijk deze video »
TV :
De Verhulstjes vieren kerst altijd samen: 'Favoriete feestperiode' (video)

Vorige maand begon het langverwachte vijfde seizoen van de succesvolle realitysoap De Verhulstjes. De camera's volgen de populaire Vlaamse familie overal, maar met kerst komen ze even op adem. Samen de feestdagen doorbrengen is voor de familie Verhulst vaste prik, dus dat belooft weer een gezellige tijd te worden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's