Tilburg: gevluchte automobilist laat ravage achter na ongeval (Hart van Nederland)

Tilburg: gevluchte automobilist laat ravage achter na ongeval (Hart van Nederland)

<em>Tilburg</em>: gevluchte automobilist laat ravage achter na ongeval (<em>Hart van Nederland</em>) Dinsdagochtend, op tweede kerstdag rond 09.15 uur veroorzaakte een automobilist bij een ongeval een enorme ravage. Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Ringbaan Zuid en Winkler Prinsstraat in Tilburg. Na de botsing sloeg de bestuurder op de vlucht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: recreatiepark ondergelopen door hevige regenval (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde bij steekpartij in Delft, kinderen uit woning gehaald (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dijkwachten extra alert, waterpeil blijft stijgen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dinsdag 26 december 2023 om 14:38

Dinsdagochtend, op tweede kerstdag rond 09.15 uur veroorzaakte een automobilist bij een ongeval een enorme ravage. Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Ringbaan Zuid en Winkler Prinsstraat in Tilburg. Na de botsing sloeg de bestuurder op de vlucht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's