Hart van Nederland: recreatiepark ondergelopen door hevige regenval (video)

Hart van Nederland: recreatiepark ondergelopen door hevige regenval (video)

Dinsdag 26 december 2023 om 10:32

<em>Hart van Nederland</em>: recreatiepark ondergelopen door hevige regenval (video) De regenachtige eerste kerstdag zorgt door heel Nederland voor veel overlast, met name in Gelderland en Overijssel, maar ook in Drenthe en Brabant. Op allerlei plekken hebben mensen last van ondergelopen kelders, borrelende toiletten en, zoals in bovenstaande video van Hart van Nederland, overstroomde straten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Koning Willem-Alexander in Kersttoespraak 2023: 'Discriminatie is uit den boze' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde bij steekpartij in Delft, kinderen uit woning gehaald (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt moeder en baby bij brand in Amsterdamse flat (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De regenachtige eerste kerstdag zorgt door heel Nederland voor veel overlast, met name in Gelderland en Overijssel, maar ook in Drenthe en Brabant. Op allerlei plekken hebben mensen last van ondergelopen kelders, borrelende toiletten en, zoals in bovenstaande video van Hart van Nederland, overstroomde straten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's