Sophie bijt van zich af in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook autorijden'

Sophie bijt van zich af in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil ook autorijden'

Woensdag 27 december 2023 om 09:38

Sophie zit er niet op te wachten om in een relatie te belanden waarbij de man bijvoorbeeld standaard degene is die autorijdt: 'Ik wil ook rijden.' Daar wordt haar date Michael niet heel vrolijk van, waarna die grapt: 'Dan ga je met je eigen auto.'

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Sophie bijt van zich af in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik wil ook autorijden' Sophie zit er niet op te wachten om in een relatie te belanden waarbij de man bijvoorbeeld standaard degene is die autorijdt: 'Ik wil ook rijden.' Daar wordt haar date Michael niet heel vrolijk van, waarna die grapt: 'Dan ga je met je eigen auto.' Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Benjamin (Winter Vol Liefde) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit' Bekijk deze video » Hoogwater Deventer: 'Zandzakken kunnen overspoeling kademuur niet voorkomen' (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Edith perplex na onthulling Bart: 'Ik heb nog nooit gekookt in mijn leven' (Winter Vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's