Benjamin (Winter Vol Liefde) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit'

Benjamin (Winter Vol Liefde) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit'

Woensdag 27 december 2023 om 08:46

Benjamin is er achter gekomen dat het toch wat veel voor hem is, om met twee dates tegelijk in zijn huis te verblijven. Daarom heeft hij een besluit genomen: 'Anna heeft een groot netwerk hier dus die probeert een appartementje te regelen.'

Hoe reageren de mannen erop dat ze hun koffers kunnen gaan pakken? Je ziet het hieronder, in het fragment van Winter Vol Liefde:

Benjamin (<em>Winter Vol Liefde</em>) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit' Benjamin is er achter gekomen dat het toch wat veel voor hem is, om met twee dates tegelijk in zijn huis te verblijven. Daarom heeft hij een besluit genomen: 'Anna heeft een groot netwerk hier dus die probeert een appartementje te regelen.' Hoe reageren de mannen erop dat ze hun koffers kunnen gaan pakken? Je ziet het hieronder, in het fragment van Winter Vol Liefde: Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amy Rose in Winter Vol Liefde: 'Ik heb met Saul gezoend maar Jessie mag het niet weten' Bekijk deze video » Benjamin voelt 'kriebeltjes komen' in Winter Vol Liefde: 'Dit gaat heel snel' (video) Bekijk deze video » Motormuis Mike wil in Winter Vol Liefde bij aankomst door Edith uitgekleed worden: 'Sex Met Die Kale'? Bekijk deze video »
TV :
Benjamin (Winter Vol Liefde) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit'

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's