Edith perplex na onthulling Bart: 'Ik heb nog nooit gekookt in mijn leven' (Winter Vol Liefde)

Edith perplex na onthulling Bart: 'Ik heb nog nooit gekookt in mijn leven' (Winter Vol Liefde)

Woensdag 27 december 2023 om 09:10

Bart biecht Edith enigszins schoorvoetend op dat hij nog nooit in zijn leven gekookt heeft en dat kan ze bijna niet geloven: 'Bestaat dit gewoon nog? Maar ja.' Liefdesconcurrent Mike snapt er ook helemaal niks van: 'Ik denk... huh serieus? 52 jaar en nog nooit gekookt? Dat past niet in mijn straatbeeld.'

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Edith perplex na onthulling Bart: 'Ik heb nog nooit gekookt in mijn leven' (<em>Winter Vol Liefde</em>) Bart biecht Edith enigszins schoorvoetend op dat hij nog nooit in zijn leven gekookt heeft en dat kan ze bijna niet geloven: 'Bestaat dit gewoon nog? Maar ja.' Liefdesconcurrent Mike snapt er ook helemaal niks van: 'Ik denk... huh serieus? 52 jaar en nog nooit gekookt? Dat past niet in mijn straatbeeld.' Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Motormuis Mike wil in Winter Vol Liefde bij aankomst door Edith uitgekleed worden: 'Sex Met Die Kale'? Bekijk deze video » Benjamin (Winter Vol Liefde) overvalt dates met pittig besluit: 'Eruit' Bekijk deze video » Hoogwater Deventer: 'Zandzakken kunnen overspoeling kademuur niet voorkomen' (RTL Nieuws) Bekijk deze video »
TV :
Edith perplex na onthulling Bart: 'Ik heb nog nooit gekookt in mijn leven' (Winter Vol Liefde)

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's