De kwis met sneeuwballen is woensdag te zien bij SBS6 met bekende Nederlanders

De kwis met sneeuwballen is woensdag te zien bij SBS6 met bekende Nederlanders
Welke BN’ers worden in het bad gesmeten?

Kijktip :

Speciaal voor het einde van 2023 verkeert De kwis met ballen helemaal in winterse sferen. Op woensdag 27 december kun je bij SBS6 kijken naar de speciale editie De kwis met sneeuwballen.

De kwis met ballen gemist? Kijk elke uitzending terug bij Gids.tv of via KIJK.nl.

Winterwonderland
Normaal is deze door Johnny de Mol gepresenteerde quiz compleet in zomerse sferen, maar nu is de studio omgetoverd tot een winterwonderland. En dus zijn het ook geen grote gele strandballen die de kandidaten het zwembad in duwen, maar sneeuwballen.

Bekende Nederlanders
Daarbij houden de verschillen tussen de normale reeks en De kwis met sneeuwballen niet op. De teams bestaan dan nog wel uit vijf personen, maar dit keer zijn het bekende Nederlanders die een nat pak riskeren voor een mooi geldbedrag. Daarnaast gaat bij winst de 25.000 euro naar een goed doel. Verder is de opzet van het spel zoals vanouds. Geeft iemand het foute antwoord op een vraag, dan kukelt die persoon het water in. Als het één speler van het team lukt om droog de eindstreep te halen wint de groep het bedrag.

De kwis met sneeuwballen is woensdag 27 december om 21.25 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De kwis met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's