Dave Roelvink en Jazzlyn Dusoswa uit elkaar: 'Een kind heeft twee gelukkige ouders nodig'

Dave Roelvink en Jazzlyn Dusoswa uit elkaar: 'Een kind heeft twee gelukkige ouders nodig'

Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn Dusoswa hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Dat deelde de dj en realityster woensdagmiddag mee op Instagram. 'Een kind heeft twee gelukkige ouders nodig.'

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Dave Roelvink</em> en <em>Jazzlyn Dusoswa</em> uit elkaar: 'Een kind heeft twee gelukkige ouders nodig' Dave Roelvink en zijn vriendin Jazzlyn Dusoswa hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Dat deelde de dj en realityster woensdagmiddag mee op Instagram. 'Een kind heeft twee gelukkige ouders nodig.' Tekst gaat verder onder de video. Familie RoelvinkHet afgelopen jaar lijkt voor de familie Roelvink niet al te best te zijn verlopen, met Dave die gedwongen was terug te keren naar de kliniek voor afkickbehandeling en nu, kort na zijn terugkeer, ook liefdesproblemen ervaart. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zo gaat het nu met Dave Roelvink na opname in afkickkliniek Zuid-Afrika: 'Hij zag er goed uit' Bekijk deze video » Shownieuws: Dave Roelvink ineens op Schiphol, weer thuis na zes weken afkickkliniek Zuid-Afrika Bekijk deze video » Dave Roelvink viert tweede verjaardag van zoontje Dean: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
TV :
Dave Roelvink en Jazzlyn Dusoswa uit elkaar: 'Een kind heeft twee gelukkige ouders nodig'

Familie Roelvink
Het afgelopen jaar lijkt voor de familie Roelvink niet al te best te zijn verlopen, met Dave die gedwongen was terug te keren naar de kliniek voor afkickbehandeling en nu, kort na zijn terugkeer, ook liefdesproblemen ervaart.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's