Dave Roelvink viert tweede verjaardag van zoontje Dean: bekijk de schattige beelden

Dave Roelvink viert tweede verjaardag van zoontje Dean: bekijk de schattige beelden

<em>Dave Roelvink</em> viert tweede verjaardag van zoontje Dean: bekijk de schattige beelden Zien: Dries en Dave Roelvink samen in de sportschool na afkickperiode in Zuid-Afrika Dave Roelvink heeft een goede reden om een feestje te vieren, zijn zoontje Dean is namelijk 2 jaar oud geworden. Onlangs werd bekend dat de realityster opnieuw in een afkickkliniek is opgenomen vanwege een terugval. Hij verbleef zes weken in een kliniek in Zuid-Afrika om te werken aan het herstel van zijn verslaving. Gelukkig is hij op tijd terug voor deze feestelijke dag en hij zet dan ook gezellige beelden op social media van hem, de kleine Dean en zijn vriendin Jazzlyn. Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dries Roelvink openhartig over Dave in afkickkliniek: "Ik hoorde het meteen aan z'n stem" Bekijk deze video » Shownieuws: Dave Roelvink ineens op Schiphol, weer thuis na zes weken afkickkliniek Zuid-Afrika Bekijk deze video » Hoe gaat het met Dave Roelvink? Hij geeft een update over zijn herstel (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Maandag 30 oktober 2023 om 15:46

Zien: Dries en Dave Roelvink samen in de sportschool na afkickperiode in Zuid-Afrika

Dave Roelvink heeft een goede reden om een feestje te vieren, zijn zoontje Dean is namelijk 2 jaar oud geworden. Onlangs werd bekend dat de realityster opnieuw in een afkickkliniek is opgenomen vanwege een terugval. Hij verbleef zes weken in een kliniek in Zuid-Afrika om te werken aan het herstel van zijn verslaving. Gelukkig is hij op tijd terug voor deze feestelijke dag en hij zet dan ook gezellige beelden op social media van hem, de kleine Dean en zijn vriendin Jazzlyn.

Bekijk de beelden van social media in de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's