Shownieuws: Dave Roelvink ineens op Schiphol, weer thuis na zes weken afkickkliniek Zuid-Afrika

Shownieuws: Dave Roelvink ineens op Schiphol, weer thuis na zes weken afkickkliniek Zuid-Afrika

Donderdag 19 oktober 2023 om 10:52

Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws contact te hebben gehad met Dries Roelvink die vandaag zijn zoon Dave weer na zes weken afkickkliniek in Zuid-Afrika in de armen kon sluiten.

Tekst gaat verder onder de video

<em>Shownieuws</em>: <em>Dave Roelvink</em> ineens op Schiphol, weer thuis na zes weken afkickkliniek Zuid-Afrika Evert Santegoeds vertelt in Shownieuws contact te hebben gehad met Dries Roelvink die vandaag zijn zoon Dave weer na zes weken afkickkliniek in Zuid-Afrika in de armen kon sluiten. Tekst gaat verder onder de video Dj-carrièreDave stond ineens op Schiphol om 11:00 uur en is ongezien thuis gekomen. Hij heeft via social media laten weten hoe het met hem is. Aan zijn dj-carrière zal wel een einde komen denkt vader Dries. Waarschijnlijk zal hij ook met z'n gezin moeten verhuizen, weg van de verleidingen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video) Bekijk deze video » Zien: emotionele Dries Roelvink heeft 'geen contact' met afkickende Dave in Zuid-Afrika Bekijk deze video » Dries Roelvink openhartig over Dave in afkickkliniek: "Ik hoorde het meteen aan z'n stem" Bekijk deze video »
Entertainment :

Dj-carrière
Dave stond ineens op Schiphol om 11:00 uur en is ongezien thuis gekomen. Hij heeft via social media laten weten hoe het met hem is. Aan zijn dj-carrière zal wel een einde komen denkt vader Dries. Waarschijnlijk zal hij ook met z'n gezin moeten verhuizen, weg van de verleidingen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's