Winter Vol Liefde gemist? Marco stuurt Joyce naar huis: "Dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar"

Winter Vol Liefde gemist? Marco stuurt Joyce naar huis: "Dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar"

Donderdag 28 december 2023 om 08:15

Woensdag in Winter Vol Liefde blijkt Marco een ware hartenbreker. Tineke mocht deze week al haar koffers pakken, nu stuurt hij Joyce naar huis.

Wafel
Na een wandeltocht door het schitterende sneeuwlandschap van Noorwegen, schuiven de twee aan tafel voor een typisch Noorse wafel. Dit is het moment dat Marco kiest om haar het slechte nieuws te vertellen. Ze barst in tranen uit. "Ik dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar", aldus een verdrietige Joyce.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

<em>Winter Vol Liefde</em> gemist? Marco stuurt Joyce naar huis: &quot;Dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar&quot; Woensdag in Winter Vol Liefde blijkt Marco een ware hartenbreker. Tineke mocht deze week al haar koffers pakken, nu stuurt hij Joyce naar huis. WafelNa een wandeltocht door het schitterende sneeuwlandschap van Noorwegen, schuiven de twee aan tafel voor een typisch Noorse wafel. Dit is het moment dat Marco kiest om haar het slechte nieuws te vertellen. Ze barst in tranen uit. "Ik dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar", aldus een verdrietige Joyce. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amy Rose in Winter Vol Liefde: 'Ik heb met Saul gezoend maar Jessie mag het niet weten' Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Marco vertelt Tineke dat ze niet de ware is voor hem (video) Bekijk deze video » Motormuis Mike wil in Winter Vol Liefde bij aankomst door Edith uitgekleed worden: 'Sex Met Die Kale'? Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde gemist? Marco stuurt Joyce naar huis: "Dacht heel even, smeer die wafel maar in je haar"

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's