Motormuis Mike wil in Winter Vol Liefde bij aankomst door Edith uitgekleed worden: 'Sex Met Die Kale'?

Motormuis Mike wil in Winter Vol Liefde bij aankomst door Edith uitgekleed worden: 'Sex Met Die Kale'?

Motormuis Mike wil in <em>Winter Vol Liefde</em> bij aankomst door Edith uitgekleed worden: 'Sex Met Die Kale'? In Winter Vol Liefde krijgt Edith krijgt een nieuwe man over de vloer, namelijk motormuis Mike. Direct na binnenkomst vraagt hij al of zij hem helpt bij het uitkleden. Dat doet Edith graag, Mike lijkt in de smaak te vallen en dat is wederzijds. Bart, die ook nog in haar accommodatie zit is wat Mike betreft nauwelijks een concurrent te noemen. Leuk detail: ook een kale man om sex mee te hebben... ?seks met die kale? zingen en op jezelf wijzen…Dat wordt masturberen?Alhoewel Edith er ook wel zin in heeft zo te zien?Het was nog lang onrustig die avond#wintervolliefde pic.twitter.com/rasW9Dmo2a— Starbuck (@starbuck68) December 21, 2023 Bekijk hierboven het fragment uit Winter Vol Liefde. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amy Rose in Winter Vol Liefde: 'Ik heb met Saul gezoend maar Jessie mag het niet weten' Bekijk deze video » Benjamin voelt 'kriebeltjes komen' in Winter Vol Liefde: 'Dit gaat heel snel' (video) Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Marco vertelt Tineke dat ze niet de ware is voor hem (video) Bekijk deze video »
TV :
Motormuis Mike wil in Winter Vol Liefde bij aankomst door Edith uitgekleed worden: 'Sex Met Die Kale'?
Dinsdag 26 december 2023 om 16:29

In Winter Vol Liefde krijgt Edith krijgt een nieuwe man over de vloer, namelijk motormuis Mike. Direct na binnenkomst vraagt hij al of zij hem helpt bij het uitkleden. Dat doet Edith graag, Mike lijkt in de smaak te vallen en dat is wederzijds. Bart, die ook nog in haar accommodatie zit is wat Mike betreft nauwelijks een concurrent te noemen. Leuk detail: ook een kale man om sex mee te hebben...

Bekijk hierboven het fragment uit Winter Vol Liefde. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's